• Restaurant La Diligence

  • Vanaf 8 personen dient vooraf een menu samengesteld te worden

  • Voorgerechten

    Asperges cocktail met garnaaltjes en sinaasappel   12.50
    Zilt & Zoet 4 rauwe oesters frambozenazijn rode ui  citroen indien voorradig  12.00
    Eenden ham sesam créme  dumplings salade paddenstoelen 13.50
    Rondje Urk, gerookte zalm, paling en garnaaltjes 14.50
    Carpaccio met reypenaar kruimels truffelcreme en gedroogde tomaatjes 14.50
    Scampi 's gebakken kruidenboter knoflook 14.00
    Gegratineerde asperges met parmaham en gruyere  12.50
       
  • Soepen

    Ossenstaart bouillon geplukt sukadevlees kruiden  7.50
    Garnalen room dille cognac 9.50
     Romige asperge soep met kleine stukjes asperges en bladpeterselie 8.50 
  • Hoofdgerechten

    Boeuf  Bourguignon gepofte sjalot aardappel créme wortel spek  24.50
    Plakjes ossenhaas met asperges en rode wijn saus  32.50
    Runder -steak  met  groene asperge parmaham fpeper knoflook saus en frieten 27.00
    Tournedos ossenhaas  rode wijn /  peper room seizoen groenten krieltjes 31.00
    Asperges traditioneel met beenham , gekookt eitje, gekookte krielaardappel en Hollandaise saus   23.50
    Zalm Zongedroogde tomaat en asperges  25.50
    Skrey haas witte wijn zeekraal prei venkel krieltjes 26.50
    Scampi's Portugese saus knoflook piri piri citroen frietjes 24.00
    Noordzee tong 400/ 500 gebakken vruchten groenten salade frietjes krieltjes dagprijs
    Truffel tagliatelle Parmezaan rucola  room  20.50
  • Desserts

    Ebony & Ivory vanille ijs chocolade saus slagroom oreo crumble 8.50
    Romige zoet jasmijnrijst kokos vanille abrikoos mango sorbet  pistache crumble 9.50
    Ijs met aardbeien en slagroom  9.50
    Chocolade mousse tobelerone lava cake salted karamelijs slagroom 9.50
    Kaasproeverij 5 soorten gedroogde vruchten mosterd druiven en noten  11.00