• Iets te vieren

     

    Brunch suggestie  1

     

    Bouillon met diverse groenten

    tomatensoep met kleine stukjes kip

    0-0-0

    Zalmsalade met diverse gerookte vissoorten

    sandwiches met carpaccio en gerookte zalm

    Spaanse ham met meloen

    tappas schaaltjes met gevulde groenten

    Kleine garnalen cocktailtjes

    kalfsrosbief  met tomaat en mozzarella

    Champignons met stukjes ham  in een kerrie roomsaus

    gestoofd rundvlees  in bockbier met pruimen

    Franse beenham / wildragout

    Eentje uitkiezen : lasagne of pasta met garnalen

    stokbrood, minibroodjes en diverse smeersels

     

    Tiramisu, warme kersen en vanille roomijs met slagroom 

     

    suggestie 2 Limburgs buffet 

    Plateau van Limburgse specialiteiten  

                Boeren paté met sinaasappel konfijt

                Livar ham met meloen en Monegaskische uitjes

                Koude rosbief met remoulade saus

    Maatjes met gehakte uitjes en roggebrood

    Gerookte paling met mierikswortelsaus

    Dun gesneden gerookte zalm

    Aangeklede koude schotel

    Waldorff salade met mandarijntjes en walnoten

    Sla met uitgebakken spekjes

    Gevogelte salade met crème fraiche

    Fruitsalade van zacht fruit

    Stoofvlees van rund ( draadjes vlees )

    Beenham met asperges   

     Minibroodjes en  Frans stokbrood

    Roomboter en kruidenboter

     

    suggestie   3 

     Rundvlees salade bereid volgens ouderwets recept met  gevulde eieren

    Plakjes eendenpaté met gekonfijte pompoen

    Gerookte Parmaham  op een knapperige salade met walnoten en frambozen dressing

    Taartjes van parelhoen met mango en kwarteleitjes

    Mini garnalen cocktailtjes met cocktailsaus

    Gepocheerde zalmforel aan ’t stuk met roosjes van huisgemarineerde zalm met  remoulade saus

    Gerookte vissoorten met paling forel en  makreel

    Elzasser beenham op zuurkool met mosterdsaus en spekjes

    Runder goulash

    Stoofpotje van diverse witte vissoorten met scampi

    Kerrie koolsalade met ananas / komkommersalade met dille

    Fruitsalade Frisse aardappelsalade met gebakken spekjes

    Frans stokbrood en minibroodjes met room en kruidenboter

    huisgemaakt notenbrood met reuzel

      

     suggestie 4  

    voorgerechten  

                    Kalf rosbief met bacon mayonaise en oude brokkel kaas

                              Tartaar van ossenhaas in parmaham gedraaid met paddenstoelen        

                                    Gemarineerde zalm  en paling met truffelaardappel taartje met komkommer                

                                                    Schelpje van coquille met kerrie kokos saus                                        

                                                           Garnaaltjes uit de wok op zeewier salade                                             

                                                                        Taartje van parelhoen met mango                                                         

                             Deze gerechtjes worden uit geserveerd op kleine bordjes we komen 3 x rond dus het zijn 3 a 4 kleine gerechtjes 

    Hoofdgerecht buffet vorm 

    zeetongrolletjes met zalm gevuld in een witte wijn saus

    Plakjes malse runder-entrecote in een groene peper room saus

    Kip sukade reepjes in een pittige  saus ( paprika uien en knoflook )

    Varkenshaasje in een  paddenstoelen saus

    3 / 4  soorten warme groenten

    3 soorten aardappelgarnituur en/of eventueel risotto rijst of droge rijst of taigliatella

    Dessert buffet

    Alles op het gebied van desserts mousses taartjes vruchten diverse soorten ijs. Enz.

    Eventueel ook Franse kaas

     

    Suggestie 5 amuse menu kort

     

    Dit zijn allemaal kleinere bordjes 

     

    Gerookte paling en zalm samen met een taartje van truffelaardappel

    met knapperige roseval aardappel chips

    * * *

    Krachtige runderbouillon met cantharellen en madeira

    * * *

    krokant gebakken zwezerik op een bedje van “hemel en aarde “

    met een cognac saus

    * * *

    Rolletjes van zeetong op een risotto van kreeft  met een witte wijn saus

    en knapperig gebakken krab

    * * *

    dessertbuffetje

     

     Suggestie 6 Tafeltje vol tapas 4 gangen

     

    Koud

     

    Op tafel schaaltjes met gerookte ham worst gebakken dadels met spekjes gevulde champignons,

    gerookte vissoorten etc. met broodjes en diverse “smeersels”

    * * *

    Klein glaasje asperges soep

    * * *

    Warm 

     

    Scampi’s uit de wok met knoflook , gehaktballetjes in zoete saus, pittige kippenkluifjes

    Spare ribs in honing barbecue saus , gegrilde groenten, gevulde wijnbladeren

    gebakken kaas ,  gevulde mini vlees hapjes , enz. enz.  

     

    * * *

     kaasplankje  of zoet dessert 

     

     

     Er zijn nog tal van mogelijkheden. Prijzen en overige informatie kunnen  we toelichten in een persoonlijk gesprek .