Brunch suggestie 1
Bouillon met diverse groenten
tomatensoep met kleine stukjes kip
0-0-0
Zalmsalade met diverse gerookte vissoorten
sandwiches met carpaccio en gerookte zalm
Spaanse ham met meloen
tappas schaaltjes met gevulde groenten
Kleine garnalen cocktailtjes
kalfsrosbief met tomaat en mozzarella
Champignons met stukjes ham in een kerrie roomsaus
gestoofd rundvlees in bockbier met pruimen
Franse beenham / wildragout
Eentje uitkiezen : lasagne of pasta met garnalen
stokbrood, minibroodjes en diverse smeersels
Tiramisu, warme kersen en vanille roomijs met slagroom
suggestie 2 Limburgs buffet
Plateau van Limburgse specialiteiten
Boeren paté met sinaasappel konfijt
Livar ham met meloen en Monegaskische uitjes
Koude rosbief met remoulade saus
Maatjes met gehakte uitjes en roggebrood
Gerookte paling met mierikswortelsaus
Dun gesneden gerookte zalm
Aangeklede koude schotel
Waldorff salade met mandarijntjes en walnoten
Sla met uitgebakken spekjes
Gevogelte salade met crème fraiche
Fruitsalade van zacht fruit
Stoofvlees van rund ( draadjes vlees )
Beenham met asperges
Minibroodjes en Frans stokbrood
Roomboter en kruidenboter
suggestie 3
Rundvlees salade bereid volgens ouderwets recept met gevulde eieren
Plakjes eendenpaté met gekonfijte pompoen
Gerookte Parmaham op een knapperige salade met walnoten en frambozen dressing
Taartjes van parelhoen met mango en kwarteleitjes
Mini garnalen cocktailtjes met cocktailsaus
Gepocheerde zalmforel aan ’t stuk met roosjes van huisgemarineerde zalm met remoulade saus
Gerookte vissoorten met paling forel en makreel
Elzasser beenham op zuurkool met mosterdsaus en spekjes
Runder goulash
Stoofpotje van diverse witte vissoorten met scampi
Kerrie koolsalade met ananas / komkommersalade met dille
Fruitsalade Frisse aardappelsalade met gebakken spekjes
Frans stokbrood en minibroodjes met room en kruidenboter
huisgemaakt notenbrood met reuzel
suggestie 4
voorgerechten
Kalf rosbief met bacon mayonaise en oude brokkel kaas
Tartaar van ossenhaas in parmaham gedraaid met paddenstoelen
Gemarineerde zalm en paling met truffelaardappel taartje met komkommer
Schelpje van coquille met kerrie kokos saus
Garnaaltjes uit de wok op zeewier salade
Taartje van parelhoen met mango
Deze gerechtjes worden uit geserveerd op kleine bordjes we komen 3 x rond dus het zijn 3 a 4 kleine gerechtjes
Hoofdgerecht buffet vorm
zeetongrolletjes met zalm gevuld in een witte wijn saus
Plakjes malse runder-entrecote in een groene peper room saus
Kip sukade reepjes in een pittige saus ( paprika uien en knoflook )
Varkenshaasje in een paddenstoelen saus
3 / 4 soorten warme groenten
3 soorten aardappelgarnituur en/of eventueel risotto rijst of droge rijst of taigliatella
Dessert buffet
Alles op het gebied van desserts mousses taartjes vruchten diverse soorten ijs. Enz.
Eventueel ook Franse kaas
Suggestie 5 amuse menu kort
Dit zijn allemaal kleinere bordjes
Gerookte paling en zalm samen met een taartje van truffelaardappel
met knapperige roseval aardappel chips
* * *
Krachtige runderbouillon met cantharellen en madeira
* * *
krokant gebakken zwezerik op een bedje van “hemel en aarde “
met een cognac saus
* * *
Rolletjes van zeetong op een risotto van kreeft met een witte wijn saus
en knapperig gebakken krab
Suggestie 6 Tafeltje vol tapas 4 gangen
Koud
Op tafel schaaltjes met gerookte ham worst gebakken dadels met spekjes gevulde champignons,
gerookte vissoorten etc. met broodjes en diverse “smeersels”
* * *
Klein glaasje asperges soep
* * *
Warm
Scampi’s uit de wok met knoflook , gehaktballetjes in zoete saus, pittige kippenkluifjes
Spare ribs in honing barbecue saus , gegrilde groenten, gevulde wijnbladeren
gebakken kaas , gevulde mini vlees hapjes , enz. enz.
* * *
kaasplankje of zoet dessert
Er zijn nog tal van mogelijkheden. Prijzen en overige informatie kunnen we toelichten in een persoonlijk gesprek .