• Voorgerechten

    KNAPPERIGE GEITENKAAS Watermeloen avocado salade kersen aceto

     10.00                

    KALF ROSBIEF ROSE Rucola salade tonijnmayonaise

    10.50                      

     CARPACCIO VAN OSSENHAAS rucola truffel crème Parmezaanse kaas pijnboompitjes

    11.50                

     GARNALENKROKETTEN Huisgemaakte Hollandse garnalen kroketten citroenmayonaise

    11.00                

    TOAST CHEF Belegd met royaal gerookte zalm gerookte paling mierikswortel en rode ui

    12.00  

     

     

               

    GEKRUIDE SPIESJES VAN IBERICO Van de grill sesam knoflook rode peper salade

    11.50                

    GEMARINEERDE ASPERGES GEMARINEERDE ZALM Dunne plakjes rauwe zalm gemarineerde asperges koude dille vinaigrette jonge bladsla verse doperwten

    11.00                

    KIKKERBILLETJES KNOFLOOK Gebakken kikkerbilletjes knoflook kruiden roomsaus

    12.50                

    EENDENLEVER APPEL Gebakken Franse eendenlever met appeltjes en calvadossaus

    15.50                
  • Soepen

    Bouillon-ossenstaart-  kruiden

    Vissoep-room-dille

    asperge soep

     

     

     

    6.00

    9.00

    6.50 

               

     

     

                      
                       
  • Vlees gerechten

                       
    Varkenshaas met briesaus  21.50                
    asperges met beenham  17.50                
    Tournedos rode wijn saus spel champignons ui 26.00                 
    oosterse parelhoen kerriesaus 19.50                
                       
  • Vis gerechten

         
    Kabeljauw haasje tuinboontjes  20.50  
    wok scampi s asperges  20.50  
    Noord zee tong   dagprijs   
    Zeebaars safraan ratatouille  tagliatelle  21.50