• Restaurant La Diligence

  • Voorgerechten

    Gegratineerde asperges met Spaanse ham en Manchego kaas        12.00   
    2 loempia's Semarang uit eigen keuken   9.50
    Garnalen cocktail met meloen   10.00  
    Voorjaars salade met runder-rosbief met asperges      11.00
     Knapperige geitenkaas met honing salade en walnoot    10.50
    Vispalet met gerookte vissoorten en garnalen     12.00
    Coquille st Jaques knapperig met kerrie saus     15.00
    Carpaccio van ossenhaas met truffelmayonaise notensla en Parmezaan    11.00
    Gemarineerde asperges met gerookte zalm   12.50
  • Soepen

    Tomatensoep met kleine stukjes kip 5,00
    Romige garnalensoep met dille en brandy 6.00
    Goulashsoep goed gevuld 5.50
    Aspergesoep romig goed gevuld 5.50
       
  • Vlees gerechten

    "frietje zoervleis "volgens oud Herkenboscher recept met  eigen mayonaise  en salade  12.00
    Trio van pasta "da Marcello "met tomaat en roomuit de oven   12.00
    Lamskoteletjes van de grill met spaghetti, gegrilde groenten en knoflook saus  ( asperges  + € 5.00 )  23.00
    Tournedos peper roomsaus  spekjes en champignons  24.00
    Tournedos met asperges en rode wijn saus  26.00
    Maaltijd salade met ossenhaas en bearnaise saus   16.50
    Varkenshaas met roomsaus en gegratineerd witlof  19.00
       
  • Vis gerechten

    Portugese scampi's in geheime saus lekker pittig met knoflook  18.00
    Gebakken zalm met of zonder garnalen saus een beetje pittig  19.00 
    Slibtongetjes met salade  18.00
    Noordzeetong in roomboter met vruchten, salade of warme groenten  dagprijs
    Tagliatelle met zalm en asperges   19.00
    Zeebaars filet met asperges en kruiden room saus    22.00
    Zalm met asperges met een zachte mosterd saus   22.00