• Restaurant La Diligence

  • Onze Voorgerechten

    Oesters  met gin-tonic of frambozen dip met rode ui      3.50
    Rosbief van  kalf  met tonijnsaus , kappertjes en salade 12.50
    Carpaccio van ossenhaas truffel mayonaise Parmezaanse kaas en rucola  13.00
    Proeverij van Hollandse garnalen , salade en kroketje met limoen koriander 12.00
    Rondje Noordzee met zalm,  paling en Hollandse garnalen 14.50
    Pannetje met scampi's in knoflook boter met kruiden uit de oven   13.50
    Escargots in eigen kruidenboter met veel knoflook 11.00
    Coquilles met gegratineerde geitenkaas salade sinaasappel kardemom siroop 17.50
    Gebakken Franse Eendenlever  met appeltjes en rode port saus  17.50
       
  • Onze Soepen

     

    Soep van Italiaanse tomaten met vleugje gerookte paprika en kleine stukjes kip  7.00
    krachtige Ossenstaartbouillon met geplukte ossenstaart  7.00
    Bisque de crevette romige garnalensoep met  dille 9.50
       

     

     

  • Onze pasta's / maaltijd salades

    Spaghetti met kleine scampi's  in knoflooksaus  19.50 
    Vegetarische truffel tagliatelle met paddenstoelen  en Parmezaanse kaas  18.50 
    Tagliatelle met  zalm  en room met cherry tomaatjes  20.50
    Maaltijdsalade met warme geitenkaas walnoten en honing                                                                             17.50
    Maaltijdsalade met gerookte zalm en gebakken scampi's  19.50
    Bij de pasta's serveren we een heerlijke salade , bij de maaltijdsalades kunt u kiezen frietjes of brood    
       
  • Onze Vis gerechten

       
    Proeverij van skrei en zalm met zilte groenten en Hollandse garnalen met een citroen saus 26.50
    Portugese scampi 's in pittige rode peper knoflook saus met pasta of aardappelgarnituur 24.00
    Noordzeetong in roomboter gebakken gebakken fruit, salade of warme groenten  400 en 500 gram   dagprijs
    Bij alle hoofdgerechten serveren we verse groenten, salade en aardappel of pasta garnituur   
       
  • Onze Vlees gerechten

       
    Argentijnse Entrecote chimichurri gebakken uienringen, salade,  gepofte aardappel   26.50 
    Lamshaasjes en lamskoteletjes  zwarte pepersaus en geroosterde groenten   27.00 
    Tournedos van de ossenhaas met peper roomsaus en seizoens groenten    32.00
    Parelhoen filet op hete bliksem met gekarameliseerde appeltjes   24.50 
    Kalf entrecote met diverse paddenstoelen ,  truffel saus en seizoens groenten   26.00 
     Bij alle hoofdgerechten serveren we verse groenten of salade, pasta of aardappelgarnituur