• Restaurant La Diligence

  • Vanaf 8 personen dient vooraf een menu samengesteld te worden

  • Menukaart

     

    Voorgerechten  
    Zeeuwse Creusses Oesters 6 stuks met frambozendressing en rode ui   14.50
    Hollandse Garnalen kroketten met dragon mayonaise  12.50
    Salade met wildzwijn ham , walnootjes en vijgen dressing   14.50 
    Beef tataki  op oosters getinte salade, edamame  en sesam dressing   13.50 
    Proeverij van eend, eendenham, eendenlever mousse , confit van eend  pompoen 14.50 
    Carpaccio van Black agnus met truffell creme, rucola en  Parmezaanse kaas  12.50 
    Rondje Noordzee met Paling, gerookte zalm en Hollandse garnalen   15.50 
    Sardientjes Salsa Verde in olijfolie gebakken met kruidendip  11.50 
    Escargots met kruiden en knoflook traditioneel uit de oven  11.00 
       
     Soepen  
    Romige  Paddenstoelen soep met diverse soorten paddenstoelen    7.00
    Krachtige bouillon van ossenstaart met geplukte sukade en  diverse kruiden    7.50
    Rijkelijk gevulde romige vissoep met garnaaltjes  en dille   9.50
       
    Vlees & Vis gerechten   
    "Daube " Frans runderstoofvlees op Provencaalse wijze  met frietjes of aardappel mousseline  20.50
    Malse entrecote met Gorgonzola saus met tagliatelle of frietjes  24.00
    Kalf lende met diverse paddenstoelen , ravioli en truffelsaus 26.50
    Tournedos van de ossenhaas met jus van rode wijn   30.00
       
    Kabeljauwhaas in boter gebakken, citroen botersaus 25.50
    Schartongfilets gebakken met Hollandse garnaaltjes  24.00
    Grote gepelde scampi's op Parmezaanse orzo , spinazie en knoflook 23.00
    Gebakken Noordzeetong , gebakken fruit of groenten of salade  Dagprijs
       
    Pasta gerechten  
    Tagliatelle met garnaaltjes, knoflook, room en rucola 19.50
    Tagliatelle met truffel , gebakken paddenstoelen ,room en rucola 18.00
       
    Maaltijd salades  
    Verse Geitenkaas op  salade met bramen en diverse kruiden ( klein ) ook verkrijgbaar 15.50 
    Plakjes ossenhaas op salade met gebakken champignons   20.00 
       
    Nagerechten  
    Vanille ijs met warme chocolade saus   7.50
    Aardbeien achter glas met aardbeiensaus en vanille ijs   7.50
    Tartufa Italiaans ijs  met amarena kersen  7.50
    Limoncello Parfait met witte chocolade, lemon curd ricotta  en gin   7.50
    Warm Chocolade taartje, walnoten ijs  en salted caramel   8.00
    Kaasproeverij met 5 kaasjes walnoten en gedroogde vruchten mosterd  11.00

     

     

  •    
       
       
                                                                               
       
       
       
  •