• Restaurant La Diligence

  • Voorgerechten om af te halen

     Kalf rosbief met salade , tonijnsaus en kappertjes  10.50
     Wildproeverijtje met ham worstjes en paté    11.00
     Visfantasie met zalm, forel, paling en garnalen  11.00
     Wildpasteitje van hert en zwijn met stoofpeertje  10.50
     Carpaccio van de ossenhaas met truffel en Parmezaanse kaas  11.00
    Wildkroketjes met  cranberry en salade     9.50
     Tonijn carpaccio met pittige mayonaise salade en sesam olie  12.00
    Paddenstoelen soep met room    5.50
    Wildbouillon met geplukt wild en kruiden      5.50
    Oosterse kerrie  soep met kokos en stukjes kip

       5.50

     

  • Hoofdgerechten om af te halen

    Frietje zuurvlees uit eigen keuken met salade en mayonaise 
    16.50
    Zuurkoolschotel uit de Elzas spek, gehaktbal rookworst
    17.00
    Pasta marcello uit de oven 3 soorten pasta  tomaat spek room
    14.00
    Spaghetti met scampi's knoflook en kruiden  salade
    18.00
    Tagliatelle met truffel, paddenstoelen , Parmezaan en rucola 
    17.00
    Tagliatelle met wild stoof en Parmezaanse kaas
    18.00
    Konijnenboutje zoet zuur uien wintergarnituur aardappel kroketjes
    18.00
    Hazenbout in een heerlijke wildsaus met wintergarnituur 
    19.50
    Varkenshaasje met saus naar keuze met groenten en frietjes
    19.00
    Wild stoof met hert en zwijn met aardappeltjes en kroketjes 
    18.50
    Tournedos met groene peper roomsaus groenten en aardappeltjes
    25.00
    Herten rug filet  rode wijn saus  paddenstoelen ovenaardappeltjes
    25.50
    Gebakken zalm met pittige garnalen saus  en groenten
    19.00
    Kabeljauwhaasje met zuurkool en witte wijn saus
    20.00
    slibtongetjes met salade en frietjes 
    20.00
    Portugese scampi's met pasta rijs en geroosterde groenten
    21.50
    Maaltijd salade met gegrilde ossenhaas met brood of frietjes
    17.00